Om oss

Välkommen till en sida som ska fokusera på hälsa och skönhet. Vi kommer att ge tips, råd och fakta baserat på våra egna yrkeskunskaper inom skönhetsbranschen. Här kommer du att få de senaste trenderna blandat med historiska tillbakablickar.

Du kommer att få olika tips på saker som kan hjälpa dig att se lite bättre ut – och må betydligt bättre. Ringar under ögonen, grått hår, en rund mage, för stor rumpa, för små bröst… Vi har alla våra kors att bära och saker och ting rent fysiskt som vi trivs mindre bra med. Här kommer vi att gå igenom olika ingrepp och behandlingar som verkligen fungerar.

Det inre välmåendet är än viktigare. Idag ser vi att svensken stressar mer än förr. I kombination med sämre kost och stillasittande jobb så skapas en ond cirkel. Det är allvarligt sett till både den enskilde individen som drabbas och för hela samhällets framtida kostnader.

Här kommer vi att samla tips som förhoppningsvis kan leda till en större harmoni i ditt liv. Vilken träning passar dig, vilken kost kan få dig att trivas bättre med din kropp och hur kan du minska stressen i din vardag? Vi ger dig goda råd om detta. Välkommen!