Kategorier
Allmänt

Så väljer du rätt cateringfirma för din nästa tillställning

Hur väljer man egentligen en bra cateringfirma? Tips för vanligt folk att hitta den bästa cateringfirman som passar deras behov, gällande olika aspekter.

När det gäller att välja cateringfirma så är det lätt hänt att man blir stående som en åsna mellan en hel uppsjö av hötappar. Åtminstone om man bor i en storstad så finns det ett väldigt stort utbud av firmor att välja mellan. Och alla gör reklam på sitt sätt, och säger naturligtvis att de är bäst. Men vad är egentligen viktigt att tänka på?

För det första så kontrollera att cateringfirman erbjuder det du behöver med tanke på vilka gäster som förväntas. Det kan till exempel behövas specialkost för allergiker, vegetariskt och drycker som är både med och utan alkohol. Du vill absolut inte riskera att stå utan mat till dem som har speciella önskemål.

Be om offert från flera cateringfirmor

Kontrollera cateringfirmans referenser och omdömen från tidigare kunder, antingen genom att läsa recensioner på nätet eller genom att fråga cateringfirman om de kan ge några referenser. Kanske har du också någon bekant att fråga, som du vet har erfarenhet av att anlita cateringfirmor.

Sista steget är att jämföra priser mellan olika cateringfirmor och tänka på din budget för evenemanget. Be om en offert från de firmor som du har valt ut och se till att offerten inkluderar allt du behöver. När du har fått offerterna bör det vara enkelt att välja ut vilken firma som ska få ditt förtroende.

Hitta din cateringfirma här: cateringfirman.se